dark-moon

Uranova deca

Naše usluge

Saznajte šta nudimo, otkrijte naše znanje, zajedno sa klijentima idemo u susret istini, istinskom potrebom vaše duše, vrijeme je vaše, koliko god vam trebamo. Jedinstveni. Originalni i jednostavni. Saznajte više o našim astrološkim i numerološkim uslugama i kako vam one mogu pomoći da razumete sebe, svoju sudbinu i postignete svoje ciljeve. Kontaktirajte nas i zakažite svoju konsultaciju već danas.

services-icon1

Godišnje predikcije

Kako kaže narod postoji trenutak kada nam Bog otvara puteve, a postoji trenutak kada mi iz nekoga besa, sebičluka, neizdrža jurišamo u provaliju. Godišnje predikcije mogu na vreme upozoriti klijenta o periodima koji mogu biti opasni ili periodima koji su plodonosni.

services-icon3

Natalna karta

Natalna karta je karta trenutka udaha, zapravo pokazuje potrebe naše duše pa i sudbinske uticaje, da li smo rođeni zli, ili dobri. Kao što postoji jing i jang, noć i dan, postoji i miks uticaja na naš DNK pa smo mi zapravo najbolji sebi pa i drugima kad spoznamo potrebe duše.

services-icon2

Numeroloska karta

Skriveni brojevi nam dodatno pomažu pri analizi numerološke karte, a često se dešava da mnogi numerolozi uopšte ne uzimaju stepene u numerološkoj analizi, što je velika greška i pogrešno učenje. Numerološka karta se sastoji od kompletne analize 27 aspekata.

services-icon4

Uporedni odnosi (Astrologija)

Ovde je najveća magla i lov u mutnom. Da pojasnim...Da bi uradio sinastriju ili uporedni horoskop dve osobe, moram izvući tačan udah obe karte, iz događaja u njihovom životu ili životu porodice pre njihovog rođenja. Tek kada imam prave karte svaki stepen početka polja, aspekt, stepen planeta, zvezde nekretnice, priča pojedinačnu priču.

services-icon6

Uporedni odnosi (Numerologija)

Uporedni odnosi ili sinastrije poslovnih, bračnih, ljubavnih ili porodičnih partnera su upravo numerološke karte dvije osobe, te potrebe duša i jedne i druge strane, preklapanje, slaganje i nesuglasice koje mogu nastati usljed djelovanja loših pozicija brojeva. Upravo zbog toga, da bi saznali na kojim nivoima se slažemo sa nekim, a na kojima ne, služi sinastrija.

services-icon5

Numerološke
predikcije

Numerološke predikcije su jako preciznije od astroloških jer astrologija vidi periode, a numerologija može izvući tačan datum nekog događaja. Stariji astrolozi koji su znali da predvide datum događaja su zapravo koristili numerološke tehnike i znanja u dopuni astrološke analize. Svaki datum, sat i mjesec imaju svoj broj, i svoje značenje.

Uranova deca

Cjenovnik

Godišnje predikcije

50€+PDV
Feature

Natalna karta

100 €+PDV
Feature

Numerološka karta

100 €+PDV
Feature

Uporedni odnosi(Astrologija)

100 €+PDV
Feature

Uporedni odnosi(Numerologija)

100 €+PDV
Feature

Numerološke predikcije

50€+PDV
Feature

Astrologija i Numerologija

Žiro racuni:

Dinarski: 160-451372-80
Devizni: 160 600000169814166

Astrologija otkriva volju bogova

© 2023 Uranova deca.