Astrologija

Jupiter, Zevs, Perun, Sv. Ilija….Bog pravde morala zakona, pa i dobrote, dobrodušnosti i davanja .Konjukcija sunca u 10. polju vreme rođenja kraljeva. Dobri aspekti u 8. polju zaštita od magija, ovo je onaj što je pobedio Saturna ili Satanela i bacio ga u Tartarus u 9. krug pakla odakle i danas urla i vlada vremenom i bolestima…Loši aspekti daju amoralnu osobu koja će pre ili kasnije trpeti od zakona.U ruci drži munju pa kažnjava one koji čine bilo kakvo zlo.

Dobri aspekti nose dobrodušnu osobu koja voli davati i pomagati bez ikakvog interesa.Mesec i Jupiter dobri su anđeoska zaštita. Opisuje i duhovnost i iskrenu veru jer je Bog bezrezevno davanje ljubavi a nije Neptun vera nego iluzija vera je Uran – bogočovek i Jupiter dobrota.Era riba nam je donela samo zloupotrebu vera i religija, obmane, i zavedenost.

Postoji više učenja astrologije po nekim učenjima je suvladar Riba što mitološki nije tačno jer je sve što Neptun i Ribe opisuju zapravo protivno mudrosti, čistoći i istini Jupitera. Radi se o prihvatanju napisanog bez empirijskih provera i logičkog razumevanja prirode energije planete.

Mars je sin Jupitera pa loš aspekt opisuje napad sina na oca, pučiste, kriminalce i osobe sklone zaradi bez morala. U ženskim horoskopima evo žene koja muze Jupitera a vara ga sa marsom. Aspekti loši sa Venerom je trgovina sa ljubavlju i telom zarad položaja i novca. Sa uranom loš evo kockara, sa Plutonom pljačkaša ili smrt muških od 40-50 godine života kojim vlada Jupiter.

05,10, nemiri u Beogradu, na nebu pozicija pluton u strelcu 180 jupiter u blizancima 90 mars u devici pa oni što tad dođoše zatvoriše sve domaće banke popljačkaše sve. Sa 90 marsa uništiše sve radionice i fabrike. A zbog pluton 90 mars onaj što tad uze vlast bi ubijen jer je sa Pl 90 Ma ubicama rušio vlast i palio skupštinu..Iz aspekata je jasno ko je tad došao i zašto su zapalili izborne lističe ili dokaze jer nisu dobili nego oteli uz podršku Plutona u strelcu stranaca koji su njih iskoristili da porobe državu i popljačkaju i unište sve vredno tj jupitera.

Od tada imamo smene pljačkaških amoralnih marioneta i sve vlasti i opozicije sa lošim jupiterom….Tad je bio i trenutak kad su maske pale i kad se moć svetske pljačke nasmejala međunarodnom pravu.

Lično imam konjukciju Jupitera u 8 polju i Venere u 9 polju pa imam i dar egzorcizma i čišćenja svega što je loše. Recimo dobar astrolog je Jupiter 120 Uran jer spaja mudrost sa istinom.

Nosi optimizam i osobe koje su lekovite svojom dobrotom i samim prisustvom.Vlada 9 poljem, duhovnosti, isceljivanja ili bioenergije, fakulteta , inostranstva pre Evropa, pa i samom belom magijom. On čisti i kažnjava sve loše.

Pa i priča o Arhangelu Mihailu koji mačem seče i svo zlo i demone pa i neprijatelje dobra sažme u prah i pepeo…Jeste mnogo dobar ali i seče kad treba.