Kontra principi

Numerologija

Šta su to kontra principi, i zašto komplikovati jednostavno, i od muhe napraviti slona, poznata teorija, koju niko ne zna da objasni prostim jezikom. Kontra principi, ili brojevi koji “se ne poznaju”, reče profesor koji je sam sa sobom u kontri.. Ja ga pitala da mi objasni, on nije znao..
Kako ispasti pametan, gađajući se sa stručnim terminima, a ne reći ništa..
1 – 2
Sunce – Mjesec su prvi “kontra principi” i ne poznaju se.. Naravno. Logično. Dan i noć. Vatra i voda. Podne i ponoć. Svijest i podsvijest. Muškarac-žena.
Kada su u lošem aspektu, eto spazma desne (1) i lijeve(2) strane glave, pa problem sa očima, često i dioptrija, rođenjem data, kada je loš aspekt. Kada je dobar aspekt, eto osobe koja savršeno prati više stvari odjednom, podijeljenje pažnje, i brzog reagovanja. Često dobar aspekt kod muzičara, svirača, boksera, sportista, razvijene obje strane mozga, pa lakše i brže rade više stvari istovremeno.
Zbog sukoba dva različita principa osobe često mogu biti nesigurne, nervozne, pa u momentima same sebe gase, ubijaju, a u momentima planu u sekundi, pa se smire kroz pet minuta.
Loš aspekt daje i razvode u braku roditelja, pa posle i kod osoba koje nose aspekt. Naslijeđena netrpeljivost u zajednici. Sukob autoriteta i emocije. Sukob kuće i posla. Rastrzanost između karijere i majčinstva. Ako je muška karta, majka odlazi od kuće, nije pored sina.
Ako je ženska karta, ćale odlazi od kuće, kćerka odrasta bez njega.
Često daje sukob mišljenja sa drugim polom.
Pobijediti ovakav aspekt je vrlo teško. Može pobijediti samo onaj ko ga je osvijestio, i prihvatio, mada je to rijetkost kod ovakvih osoba. Sa njima je jako teško i sarađivati kada je loš aspekt, jer će uvijek da te kontriraju, kažu da nisi u pravu, jer svako ko se prema njima postavi sa autoritetom, oni reauguju iz kontre, i želje da negiraju sve što im kažete.
A posle nekog vremena se jave, i kažu da ste bili upravu.