Mars trigon Saturn

Astrologija

Mars je i životna energija pa ovog muškarca smrt i bolest blagosiljaju, Evo ga iscelitelj, onaj ko će sve entitete i činodejstvovanja progutati , svariti i postati još jači pa surovo i sirovo uzvratiti, seče ko Arhangel Mihailo…Ovo je Staljin kada gazi satanističku stoku Mars kvadrat Saturn , Hitlera….

Ono što su sakrili da je drugi svetski rat bio rat magija pobedila je jača…Trigon!I da izveštaji nemačke komande da vojnici beže jer Rusi presečeni rafalom su i dalje trčali i ubijali Nemce, ZAPRAVO UBILI SU IH MRTVI LJUDI!

Ovo je predak onog što peške prođe Albaniju, vrati se pobi govna na Ceru , i ode obrađivati zemlju…Ne možete ga kupiti jer Mars je ponos pa svi što se prodaše za materiju izgubiše erekciju..Ovo je i Karađorđe i Sulejman Veličansveni i najčešći aspekt kod igrača NBA koji posle utakmice vodi ljubav celu noć jer Mars je i penis a Saturn je bog vremena pa i simbol kamena pa je ovo erekcija ko kamen…Često mršav,špicast,siv..Jer mars gori a ne goji, a saturn daje građu jakog skeleta…dinarski tip..

U borbi nepobediv u ezoteriji ovo je metafizička veza dede i unuka koji se nikad nisu sreli, pa je ovo i šamanizam i duše upokojenih i rođaka i predaka koji čuvaju ovog čoveka.Često će unuk nositi dedino ime, jer ništa slučajno nije…

Hladan ,surov, sirov , planira ko najgori zločinac i udara kad oseti da je vojska upokojenih oko njega tad kreće….Da ovo je Karađoređe kad sa 6000 vojnika poseče 42000 Turaka…Ovo je neko ko pobeđuje mnogo veću silu jer ovo je magijska snaga zemlje…

Ovo je i vođa ubogih, bolesnih i sirotih. Ili vođa varvara kak bi rekle komšije ..Naravno ne može niko ništa čoveku koga bolest, smrt i magija nad njim samo čine jačim..Saturn i vezuju za karmu pa ko baš zasere obično naleti na ovog čoveka da bude izvršilac sudbine ili da plati stoka za svakog kome je stoka uništila život..Samo ovde nema milosti ni nazad…Ko je krenuo na ovog čoveka ili je već bolestan ili je umro al još nije saznao….Saturn vlada i bolestima i stoji na vratima podzemnog carstva sa psom Kerberom pa on daje snagu ovom čoveku i on ga čuva pa ko krene ima posla sa njim…

Što bi se reklo pokoj duši svim neprijateljima mojim i svima koji su im bliski, to je ta energija u odbrani svog života ili marsa jer kad energije nema nema ni života.Pa kad je napadnut mnogo je surov.

Ovo i daje dugovečnost i snagu u starosti jer Saturn je deda pa su ovo ljudi koji sa 90 godina kopaju ili se penju na drvo…Ovo je deda Saturn, koji će svom unuku Marsu uliti hrabrost hladnoću i snagu najvećih ratnika sveta..pa evo generala kome nema ravna protivnika ni dostojne prepreke….Mars je Jepiterov sin i nikad nije sreo Saturna pa je ovo metafizička energija ili saradnja ono što druge razboli, ubije njega čini življim i jačim. Što veću patnju primi na sebe biće jači! Ovaj Bog ubogih i bolesnih koga i bolest i smrt blagosiljaju nosi isceljivanje ili smrt posle muka. Izbor je uvek energije koja je okrenuta ka njemu ta se vraća sedam puta ojačana. Što bi se reklo svakom po zasluzi!