Mesec ili duša

Astrologija

Mesec će opisati majku, ženu, trenutak porođaja, samu dušu i njene potrebe. Ovo je najdublja emotivnost gde svi pucamo i tačka naslabijeg astromedicinskog pada. Pa će mesec u ovnu trpeti od migrena i svega vezanog za glavu pa i zube, mesec u strelcu od upale nerava , išijasa, kolena i žuči, mesec u vagi treba čuvati bubrege i nadbubrežnu, mesec u škorpiji haos sa pojasom 2. čakre anus i reproduktivni organi, mesec u lavu grudni pojas srce, leđa…Mesec u jarcu kosti. zubi…mesec u ribama krvna slika, stopala, listovi, mesec u biku grlo i pojas ramena i štitne žlezde…itd..

Ovo napisah jer mesec opisuje levo oko pa i levi deo mozga zvan ženski, nakon povređenih emocija i emotivnog bola dolazi do spazma leve i desne strane mozga i pucamo zdravstveno tamo gde nam je mesec..

Mesec je duša a kad duša nije sretna trpi fizičko telo.

Jako bitna pozicija za ostajanje u drugom stanju jako radi pun mesec na natalni mesec. Pa i informacija kakav se porođaj očekuje, što reče Ptolomej i Hipokrat volina je lekar koji seče na pun mesec još ako je mesec u znaku koji se operiše, užas..prepisaše samozvani i samoproglašeni novi bogovi hipokratovu zakletvu al deo tetrabiblosa nikako…pa i sam sam bio svedok neke moje bivše koja završi medicinu i pomisli da je Bog pa ne slušajući savete iz mog znanja postrada na porođaju i ona i dete. Imala je loš aspekt meseca i saturna koji opisuje poganu majku, pa i dušu, na porođaju karma ili šta detetu polomiše ključnu kost a nju pokidaše…Eto još jedan od primera ljudi koji kažu ne verujem u astrologiju.

Prva astrologija je nauka a ne religija, nek komentariše ko je izučavao, proveravao….

Kao što Isak Njutn reče kolegi koji ga je ismejavao na temu bavljenja astrologijom, legendarna rečenica ja sam stvar izučavao i proveravao za razlku od Vas. Pa Vas samo pitam po kojim naučnim metodama unapred sudite o nečemu o čemu zaista nemate pojma.

Autor teksta ima mesec u vodoliji.. Kažu ako ne nađem ljubav da mi duša bude sretna, stradaće mi mozak.