moon-sign-4

Uranova deca

Ko smo mi?

Upoznajte naš stručni tim i saznajte sve o astrologiji i numerologiji. Otkrijte kako naši stručnjaci mogu da vam pomognu da razumete svoju sudbinu i postignete svoje ciljeve.
Jedini smo koji nisu u sprezi astro-centara, šund televizija, i besumičnog reklamiranja u cilju brze zarade varanje klijenata. Klijente varaju vrlo prosto jer niko u EX Jugoslaviji pa i šire ne zna izvući po događajima tačno i precizno trenutak udaha i tumačiti pravu kartu ili numerološki kod. Na taj način zapravo pričaju tuđe karte i tuđe kodove i svode svoju analizu na vremenski ograničenu da klijent bude zbunjen ne stigne sve da pita, i ostatak pitanja prebace na plaćene konsultacije koje su opet prevara jer nemaju tačan minut udaha.

Zato što je nemoguće odvojiti potragu za tačnim minutom, neki to zovu rektifikacija koji žele da ispadnu pametniji nego što jesu, samo što ne znaju to da urade. Ne postoji odvojeno pitanje, natalna karta, sinastrija, itd… Sve je to jedna ozbiljna analiza, gde je potrebno prije svega utvrditi tačan minut udaha rođena, a posle naravno klijentu pokaže razdaljina tačnog podznaka, do planeta, potrudi sa događajima u životu, zapravo objasni klijentu sve lagano, bez žurbe, razumljivim jezikom.

Zato što smo jedini spoj vrhunske numerologije i vrhunske ezoterične astrologije. Pri svakom računanju prilazimo i iz znanja numerologije i iz znanja astrologije. Da ljudima bude jasnije osnov srodnih nauka koji vodi istom cilju je otkrivanje istine o svemu. Ko god nema više znanja, zapravo je neko ko je položio i naučio jedan ispit a nije shvatio suštinu jer dubina u osobi nosi i širinu njenog znanja.

Decenijama smo izloženi kreaturama koje mašu bezvrednim i krajnje sumnjivim diplomama istih takvih profesora, guraju se na šund televizije, šund časopise, u cilju otimanja para nemaju ni zrno morala, duha, i odgovornosti prema tuđem životu. Za razliku od ovih što iskaču sa plaćenih reklama, i televizija. Agresivno se reklamiraju, postavite sebi pitanje, da li neko ko je zaista dobar u nečemu što radi živi od preporuka ili ima potrebu da visi po televizijama, i ulaže ogroman novac u agresivnu reklamu.

Računi na koje se može uplatiti novac su postojeća firma, matični broj, PIB, izdajemo račune za konstalting, sa iskazanim porezom, adresa firme je ujedno i Aleksandrov stan, naravno on ima isti broj trideset godina, najviše volimo analize uživo da upoznamo ljude, ispričamo se i poklonimo svo potrebno vreme. Zato što je kod nas u ceni analize i utvrđivanje vremena i predstojeći tranziti, i predikcije nailazećeg perioda, a konsultacije nikome ne naplaćujemo jer je to traženje novca za ono što nije odrađeno.

Da odaberete nas, između svih ostalih, jer mi jedini utvrđujemo tačan minut rođenja, predikcije, mogućnost dobijanja i astroloških konsultacija, i numeroloških, pogled sa obje strane, konsultacije ne naplaćujemo i vrijeme kod nas nije ograničeno, pitate šta želite, koliko god želite, vrijeme je posvećeno samo vama, a ako ste u blizini nas, možete doći i lično da se upoznamo, i da odradimo kartu.

Zato što dobijate baš nas, a ne osobu koja služi kao lice sa reklame a na njen broj se javlja armija dečice koja nemaju izraženu duhovnost, moral i odgovornost da shvate da u svom zarađivanju i neodgovornom pristupu, mogu nekome uništiti život. Zato što nas svi prevaranti, lažni astrolozi, junaci Domanovićevih i Nušićevih pripovetki uporno vređaju, napadaju, omalovažavaju, sa društvenih mreža a njihove uvrede, laži i napadi se ne sankcionišu niti im se nalozi blokiraju. Razmislite zašto.

0 +
Astrologija
natalne karte
0 +
Astrologija
uporedni odnosi
0 +
Numerologija
odrađenih karti
0 +
Numerologija
uporedni odnosi
0 +
Pohvale
klijenata

Uranova deca

Zašto bas mi?

Zato što smo jedini spoj vrhunske numerologije i vrhunske ezoterične astrologije. Pri svakom računanju prilazimo i iz znanja numerologije i iz znanja astrologije. Da ljudima bude jasnije osnov srodnih nauka koji vodi istom cilju je otkrivanje istine o svemu.

why-me-icon1

Provjeravamo tačan minut rođenja matematičkim proračunom.

why-me-icon2

Konsultacije se naplaćuju nakon urađene analize u iznosu od 50 €

why-me-icon3

Mogućnost dolaska kod nas u stan na konsultacije i termine.

why-me-icon4

Vrijeme nije ograničeno.

why-me-icon5

Izdajemo fiskalni račun.

Astrologija i Numerologija

Žiro racuni:

Dinarski: 160-451372-80
Devizni: 160 600000169814166

Astrologija otkriva volju bogova

© 2023 Uranova deca.