Piramidalna numerologija

Numerologija

Jako malo ljudi se usudi o ovome pričati, nisu sigurni za polja piramide, i tkzv. vrtešku odakle se vidi cijeli život osobe.. Za onoga ko zna da čita piramidu, i aspekte iste, može izvući i čukunbabu i papagaja.. Pa da vidimo suštinu piramide za početak.. 

Datum je nasumičan čisto da bi lakše pratili..

Datum rodjenja :  12081976

 1. kolona piramide: 3289174
 2. kolona piramida:  518182
 3. kolona piramide :   69991
 4. kolona piramide:      6991
 5. kolona piramide :       691
 6. kolona piramide.          61
 7. kolona piramide:            7
 1. kolona piramide predstavlja život klijenta.. Znam, javlja vam se pitanje kako nečiji život može stati u 7 brojeva.. Jednostavno je.. Tih 7 brojeva grade aspekte sa ostatkom polja iz piramide i kreiraju sudbinu čovjeka. Aspekti se formiraju na isti način, a objasnila sam ga u prethodnim tekstovima.

Broj do broja su konjukcije, kao i broj ispod/iznad broja. Sextil kao najbliži sledeći aspekt ( 60° stepeni po astrologiji) se gradi iz piramidalne kolone broj 3.

Kvadrat (90° stepeni po astrologiji) se gradi sa brojevima kolone 4.Trigon se gradi sa brojevima brojevima iz kolone 5

Opozicija je broj preko puta drugog, kao i najdalja kolona broj 6 ( 180° steopeni u astrologiji).

Komplikovano?

Nije toliko strašno?

Pa onda možemo izvući aspekte pojedinačno i zapisati, a možemo prosto pustiti da nas osjećaj vozi, i da osjetimo piramidu svakog klijenta, i gdje će i kako odreagovati.

– Pored ovoga imamo i godine vladaoce i aktivatore dobrih/loših događaja.

Znam, bune vas poslednji redovi piramide, kako njih tumačiti.. Prosto, gledamo odozgo aspekte, i tumačimo na isti način.

Ukratko o redovima piramide i značenjima istih ću napisati sada, a u nekom od narednih tekstova, pozabavit’ ću se šire o svakom redu.

 1. kolona kao što rekoh život klijenta, osobine ličnosti klijenta koje se ne vide kroz osnovne kodove, mladost, i jedina kolona iz koje se provjerava sat rođenja po događajima iz prošlosti. 
 2. kolona je polje zdravlja, pa uz aspekte i naglašene brojeve vidjet’ ćemo slabe tačke zdravlja osobe, i gdje će, i kada udariti problem.
 3. kolona je polje posla, braće, sestara, porodice, a poslednji brojevi ovog polja ukazuju na nekretnine, naslijeđe od roditelja ili kupovina nekretnine. Odavde se vidi i kućni ljubimci koje osoba voli ili ima.. 
 4. kolona ukazuje na potomke, djecu, unuke, praunuke, ali i pretke, pa se ovdje vide i nasljedni problemi sa potomcima, eventualni problemi sa ostajanjem u drugom stanju.
 5. kolona, iako najmanja, opisat će kakve partnere tražimo, šta želimo, a šta ne. Pored toga ovo je i polje dugih veza, brakova, razvoda, problema u braku/zajednici, ali i poslovne veze, prijateljske, gdje ćemo mi zakazati kao prijatelji, a gdje će drugi..
 6. kolona poznata kao piramidalna godina.. Ovu kolonu mnogi koriste da izračunaju piramidalnu godinu ili godinu aktivacije u kojoj se nalaze, nije greška, ali nije ni mnogo korisno, mogu potvrditi jer sam u početku i ja koristila, ali nije se pokazalo kao efikasno i 100% tačno. Ova kolona se naziva i sudbinska, zbog toga što u godini vladarstva ova dva broja život može da se promjeni iz korijena, kako dobro, tako i loše.
 7. kolona i poslednja je sudbinski broj, i broj koji nas u najmanju ruku opisuje najviše.

Neki numerolozi kroz poslednji broj gledaju “karmu”, a neki ga tumače kao sudbinski broj.

Meni lično koristi  za aspekte sa ostalim poljima, za sastavljanje piramidalnog koda, i za jasnoću zašto je nekom dobro u životu, a zašto nekome nije. Ovaj broj na dnu piramide često hoće pokazati i neko prokletstvo, uticaj crnih sila/magije..

Prvi tekst o piramidi, u prethodnim objavama, imate kako se računa piramida, za znanje ove oblasti je itekako potreban dar i da ako znate simboliku brojeva, da pustite da vas vozi osjećaj, ali i znanje, jer bez toga, imate samo ispisane brojeve, ali ne i moć da razumijete.