Pluton u Vodoliji

Astrologija

Šta je ovo i kad je bilo treba pitati… Krug Plutona je od 243 do 257 godina. Ako ubacimo datume iz efemerida i uporedimo sa knjigom istorije eto pravilnog učenja uticaja planeta pre svega mundanih i za zemlju gde živimo. Mene ako pitate čeka se Karađorđe mars 120 saturn da nas oslobodi od ovog ropstva, sadašnjih Turaka, da zlo oseti strah i izgubi potcenjivački nadmoćni podsmeh. Da sa nožem u grkljanu odgovaraju odakle im imovina, preskupa kola, brojne nekretnine dok porobljen narod nema ni za život…

Bitno je da Policija bude nažderana i debela, da bije gladne kad krenu socijalni nemiri, a krenuće Vodolija je socijalno, ljudsko, a Pluton i mnogo smrti…. Deca nemaju patike a oprema na njima košta i po 15 000 evra. Zašto?

Pa će mnogi izabrati onu bolje grob nego rob!

Čekaju nas ratovi, krv do kolena i oslobađanje planete od materijalnog, fizičkog i duhovnog porobljavanja. Očekujem početak velikih sranja od septembra ove godine pa na dalje, definitivno 6 mesec 2023 i januar 2024 definitivno kreće.

Izvinjavam se kolegama nazovi astrolozima, kako vole da se predstavljaju što ne pišem o retrogradnom merkuru i glupavom mesecu koji 28 dana ima ophod dok planeta ključa od teških uticaja sporih i bitnih planeta… Valjda kad si vlasti u dupetu imaš program šta smeš da pišeš, čim zamajavaš narod a oni te ne diraju dok varaš i drpaš.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *