Astrologija

Uticaj sunca je zapravo i sam horoskopski znak. Kada Vam kažu šta ste u horoskopu ti ljudi sa takvim pitanjem misle da na zemlji ima 12 tipova ljudi, pogrešno i baš glupavo. Sunce je muškarac kad dobije dete, otac, šef, kralj… Pa i žena čiji muž bez mozga ne živi sunce nego se vrati u Marsa kao u penis, pubrtet, u mušku energiju penisa bez mozga… Pa muka živi i mesec-majku i sunce-oca svojoj deci… Pozicija sunca će pokazati kroz polje i znak kako ćemo i gde ćemo imati snagu života .A aspekti šta ćemo sa tim uraditi.

Sunce prirodno vlada znakom Lava i opisuje moć, dalje 5. poljem što je polje ljubavi i dece. Pa nam 5. polje i sunce može opisati kakav će neko biti u vlasti, kao otac, kao roditelj svojoj deci. Jako sunce jako i voli jer je 5. polje i polje ljubavi.

Sad u kompletnoj analizi natala iz kog polja dolazi i gde je vladar otišao, aspekti, čvorovi, zvezde nekretnice, lilit…još se puno toga može izvući i napisati…

Realno ne bi gušio previše, jer znak i podznak su 144 kombinacije, sa planetama, tačnim podznakom i počecima kuća, zvezdama nekretnicama oko 285 kom… Zapravo ne postoje dva ista horoskopa.

Jedna od glupljih teorija da se kod blizanaca gleda isti horoskop pa 3, polje kao drugi je smešno neznanje. Zapravo tačka asc ili podznaka nije ista pomeraju se sva polja pa su različiti i imamo dva različita horoskopa. Jer i počeci svih polja pričaju numerološku istinu naravno ko zna…