Uranova deca

" Da zajedno saznamo istinu, i potrebe vaše duše. Tu smo za Vas."

Aleksandar Savić, profesionalni astrolog koji već tri decenije profesionalno radi astrologiju i kroz svoj rad i učenje spojio je znanje ezoterije, mitologije, teologije, šamanizma u mogućnost dobijanja preciznih i tačnih odgovora na pitanje klijenata. Iskustveno 85% vremena rođenja koji su mi dostavljali klijenti nije bilo tačno, tako da bez ozbiljnog i profesionalnog pristupa i otkrivanja tačnog vremena udaha po događajima u životu je zapravo tumačenje pogrešne karte. Baveći se dugo i proveravajući pomno spojio sam i otkrio zašto su neke analize totalno pogrešne i odvode klijenta u pogrešnom pravcu. Astrologija je nauka koja traži spajanje više znanja, dar rođenjem, ličnu odgovornost, visoku duhovnost i visok moral. Kao što je pisao i Mile Dupor, astrolog se rađa i to je jako retko. Cena za usluge profesionalnog pristupa i nalaženja tačnog vremena rođenja je jedinstvena i obuhvata natalnu kartu, predikcije, nadolazeće tranzite, vreme nije ograničeno, naknadne konsultacije se ne naplaćuju. Za ostvarenu uslugu konsultacije ili konsaltinga izdajemo račun kao i mogućnost reklamacije za istu. Imamo i dinarski i devizni račun i za klijente koji žele, a blizu su mi, radim konsultacije uživo, po želji klijenta.
viber_image_2023-01-27_12-10-39-324

Aleksandar Savić

Astrolog

Rođen u Srbiji.
Grad : Beograd
Opština: Novi Beograd
Poštanski broj : 11 070
Adresa : Bulevar Arsenija Čarnojevića 26.
Br. Tel : +381 63 269 129

viber_image_2023-01-26_15-06-30-647

Dragana Kovačević

Numerolog

Rođena u Bosni i Hercegovini.
Grad : Brčko Distrikt
Poštanski broj : 76 101
Adresa : Ivana Franje Jukića 35.
Br. Tel : +387 66 848 675

Dragana Kovačević je profesionalni numerolog, koja dugogodišnjim radom prvenstveno na sebi, čitajući i kombinujući znanje ezoterije, arheologije, matematike, teologije i znanja okultnih nauka, jezika i drevnih civilizacija, dolazi do spoznaje o numerologiji, i znanja o ovoj nauci. Utvrđivanjem tačnog udaha i minute rođenja, te važnosti istoga kroz stepene, je rjetkost sresti kod numerologa današnjice. Uz precizno utvrđeno gore navedeno, radim i predikcije za budući period od godinu dana, nadolazeće aspekte i tranzite kroz matematički obračun istih, takođe. Usluge konsaltinga, izrada numerološke karte gdje se jasno vide potrebe nečije duše i nadolazeći periodi uz maksimalnu posvećenost klijentu, i vrijeme odvojeno samo za njega. Vrijeme nije ograničeno, a konsultacije naknadno kada se nešto bitno dešava u životu klijenta se ne naplaćuju.
Izdajem fiskalni račun za pomenutu uslugu i mogućnost reklamacije za istu. Jedinstven, profesionalan i prije svega ljudski pristup svakome pojedinačno, onoliko vremena koliko je potrebno da budućem klijentu pojasnim sve što ga interesuje. Takođe radim i uporedne odnose, u koje spadaju partnerski, porodični i poslovni, te uz numerološke karte dva partnera dajem savjete i pomoć kako prebroditi eventualne teške događaje, saznati karakterne osobine partnera, te slaganje između istih. 

Zakažite termin

Popunite formular ispod i dobijte sve detalje koji su vam potrebni.

  Šta naši klijenti kažu o nama

  Astrologija i Numerologija

  Žiro racuni:

  Dinarski: 160-451372-80
  Devizni: 160 600000169814166

  Astrologija otkriva volju bogova

  © 2023 Uranova deca.