Venera po znakovima

Astrologija

Venera u ovnu, hmm šta će žesko zadovoljstvo u muškom znaku.Ko koga zapravo ovde sexa ….Česta pozicija kod žena koje imaju potrebu da budu muško u vezi sa momcima ili ženama..Polje čitajte kao prvo pa će venera u prvom polju a u drugom znaku imati ovu energiju…U samom sex činu ovo su sportisti koji se takmiče u trošenju energije pa skakuću ko luda loptica po penisu…nema nežnosti ženstvenosti maženja fine iluzije..prijaju feminiziranim muškarcima onima sa jakim marsom su iskreno između smešnog i čudnog…..ovan vlada glavom pa ako prvi poljubac nije strastven okreću se i odlaze…Veneru u ovnu opisaće mars u natalnom horoskopu naravno i njegovi aspekti..pre toga pogledati aspekte venere jer ona opisuje način zadovoljenja. Ove osobe često su utrenirane i imaju mišićavo telo…

Venera u biku, u donjem sedištu, sinonim za hedonizam. Jedna usmina i sika uvek osetno veća. Voli da uživa lagano celu noć i zna da baš uživa .Ali ne prilazite joj ako je gladna, agresivna je. Odličan spoj hrana domaća dobra , spa, masaže, i lagani hedonizam u blagoj lenjosti..voli da preteruje baš u svemu pa opasnost od preterivanja..venera u drugom polju će nositi ovu energiju.Česta preosetljivost grudi pa treba biti baš nežan.

Venera u blizancima -koketa….brzo ljubi i brzi orgazam pa može i u hodniku i u kolima..merkur će opisati ovu veneru pa prikrivene biseks želje ili ljubav ka svom polu, Partneri pa i ini često u duolim vezama a treba im jak intelektualni partner..Venera u trećem polju će opisati ovu energiju, vlada i švaleracijom i kratkim neobaveznim vezama…..Ne gušite ih jer će pobeći….virtouzi su prstima i u sexu…

Venera u raku vodeni znak uvek vlažna pa lako padne u prigodi al u svom stanu ili kući jer rak vlada 4. poljem..Vagina široka levkasta pa često ispada taži partnera sa kraćim ali debelim penisom…Svoju nekontrolisanu sexsualnost i promiskuitet objašnjava dubokim emocijama..Opasno od polnih bolesti. Ovu veneru će opisati mesec…..

Venera u lavu ,princeza .Ova žena traži princa .Vatrena glatka vagina jaka u sexu, Problem ako nije na pijadestalu uzdignuta pada i lepotom i energijom. Ovo je žena rođena za večernje haljine i skupe diplomatske prijeme…Vlada 5 poljem poljem ljubavi a opisaće je sunce…..

Venera u devici-biblioteka ali vremenom nauči pa erotska lija.Ljubav često za novac posao ili materiju jer je ovo zemljani materijalni znak.Vagina suva pa treba puno predigre a analiza ruši veze.. Vlada 6 poljem pa često ljubav na poslu ili oko posla.Merkur u natalu opisaće ovu veneru….

Venera u vagi esteta u traženju idealnog mnogo veza, al da li one nude idealno jer vaganjem prave pakao i sebi i drugima. U jednoj ženi i najveća bludnica i svetica ..Jak sex i viša oktava istog…Donesu harmoniju i lekovitost kad odlaze ostavljaju pustoš , partnerima dugo treba da se oporave od ovog skoka i pada..Sebičan znak bez odgovornosti vide samo sebe i svoje potrebe a druge gaze i svete se jer nisu dobile zamišljeno idealno…7. polje će imati ovu energiju tj venera u 7.

Venera u škorpionu-vamp. Noć , krtka pića reka…Crno providno jak sex grub i želja za dominacijom, ne propuštaju ni jednu strast a ljubomora i posesivnost i mržnja ih voze.Često strast podigne mržnja. Jaka toplota u vagini od Plutona koji opisuje ovu veneru. Žele sex koji liči na silovanje pa često drndaju partnera da ih grubo uzme iz besa…Često prikrivene psihopate ali one to i ne vide,,8.polje opisuje ovu energiju pa često ljubav posle nečije smrti….Voli prljavo..

Venera u strelcu sloboda misli govora izražavanja, dobre noge osetljiv gluteus. Može biti baš promiskuitetna jer strelac je lovac a vara kad joj napadnu slobodu.Nudizam ide gola po kući jer tako oseća slobodu. U vezama trba poverenje i slobodu često ljubav iz inostranstva,,,Venera u 9. polju ima ovu energiju…

Venera u jarcu gorska vila zakočena pravilima, tradicijom, dogmama pa traži bol ili prljavo da je probudi iz hladnoće ili frigidnosti..Građa koščata žilava i ljut materijalista i karijerista pa često zloupotreba i trgovina telom u tom pravcu. Vlada 10. poljem a ovu veneru opisuje saturn pa znaju biti zlice i tad rastu..

Venera u vodoliji da li će ovo biti sex u avionu, pod padobranom na terasi ili prozoru gde drugi gledaju..Ruši norme tabue zabrane i to je ispunjava..Brza vožnja je uzbudi, a perverzija joj je hrana. Što je partner luđi to bolje…Venera u 11 polju ima ovu energiju….Uran će opisati veneru.

Venera u ribama -sirena. Vibrirajuća vagina i vaginalni orgazam sa talasom koji baci partnera. Pozicija ljubavnice i zabranjenih sakrivenih veza. Traži iluziju u vezama preko dana svetica noću dolazi sama pod koprenom,,Venera u 12 polju ima ovu energiju..Neptun će opisati veneru..