Vrijeme rodjenja

Numerologija

Zašto je vrijeme rođenja bitno u numerološkoj analizi.. Vrijeme rođenja pravi aspekte sa poljima iz piramide, kako iz direktnih brojeva sata, tako i iz stepena koji su mnogo važniji. Ako nam je vrijeme rođenja netačno, pa čak i pet minuta, to je jedna cijela godina, i totalno drugačiji stepen, i aspekt koji se pravi sa poljima piramide koja predstavlja čitav život klijenta!

Mnogi numerolozi ne shvataju bitnost sata rođenja, pa uzimaju olako sat koji je klijent rekao. Neki čak imaju malo glupavu teoriju da je bitno ono što je zapisano u rodnom listu, te kao takvo ga uzimaju, a ja da vas pitam, ako ste zapisani u 23:30h a rođeni u 23:05 koje je vrijeme važnije?

Malo samo treba uključiti mozak i logiku, ako je imate, naravno..

Vrijeme rođenja se provjerava iz prva tri broja, prve kolone piramide, koja nam govori o samom rođenju, i događajima koje prate prve godine života.. Pa evo npr. moja prva kolona piramide

3233196 – sat rodjenja utvrđen rektifikacijom je 23:05 ( stepen 7 i 1) sekundarno 0-5

Pa imamo događaj oko 4 ipo godine, 7 konjukcija 1 kvadrat  3 i 2…

Sedmica u kvadratu sa 3 je losa sreca, 0 sa 7 je pad,povreda, dvojka je lijeva strana glave, a petica neki vid prevoznog sredstva, igracke ( isto 5)..

Pa sam ja negdje sa 4 ipo godine  pala sa trokolice ( motoric sa 3 tocka) i razbila lijevu stranu glave, gdje i danas imam oziljak ( 0) i problem na promjenu vremena (7)…

Naravno, 3 je spasila koliko je mogla, jer su me dovezli u bolnicu (0) krvavu (0) bez svijesti i u pitanju je bio zivot ili smrt (0).. Tata pokojni me odvezao sto je brze mogao ( 7 brzina, 1 – otac) 

Da je slucaj bio 23:30 sa stepenima 7 i 0 vjerovatno ja ne bi prezivjela uopšte povredu. Čekala bi se hitna pomoc, koja je inace toliko brza da ne daj Boze njih cekati..

Jednostavno je, za one koji razumiju simboliku i vaznost sata rodjenja…

Kasnije kroz zivot ako nam je vrijeme rođenja tacno, moze da nas vadi kad su teski događaji, a ako su nam losi stepeni sata rođenja, onda duple kožne gaće, šuti i čekaj da prođe.. Karte za vađenje uvijek postoje, ali treba ih prepoznati..

Kao i u astrologiji sat rođenja je faktor bez kojeg se ne može raditi karta..

Numerologija nije ni malo jednostavna, i ovo je informacija koju mnogi “učitelji” kriju, ili je uopšte ni oni ne znaju…